Dette hører vi på nå

Halleluja! Pandemien er offisiell over i Norge og allerede tikker det inn med meldinger om konserter og albumslipp i hytt og pine. Vi er sultne på ny musikk og liveopplevelser og har plukket noen av godbitene som du kan kose deg med før du igjen kan kaste deg ut i mengden:

The Lumineers – «Brightside»

Folkrockduoen The Lumineers slår på stortromma med et nytt album som ventes i januar 2022. En smakebit får du allerede nå i form av den tittelgivende låta «Brightside.» Men ikke nok med det! Det har tenkt å fylle ikke noe mindre enn Oslo Spektrum 8. februar.

The War On Drugs & Lucius – «I Don’t Live Here Anymore»

Bandet som alltid har flørtet med Heartland-sjangeren, har nå likegodt tatt den helt ut. På tittelsporet på deres kommende plate går de enda mer opp i 80-tallssoundet til åpenbare forbilder som Springsteen, Petty og Henley. Resultatet er rett og slett strålende stadionsynthrock, som vi får håpe å se på en stor scene i Norge så fort som mulig!

Sam Fender – «Get You Down»

En annen som drar mye inspirasjon fra Bruce Springsteen er North Shields-gutten Sam Fender. Han har brukt lockdowntiden til å lage sitt andre album Seventeen Going Under og fortsetter sin kreative reise litt mer voksent og reflektert, men heldigvis med mye av de samme musikalske arrangementene. Kan vi generelt få litt mer saksofon tilbake i nåtidens musikk, please?

Mitski – «Working For The Knife»

Etter at hun etter mange år som artist endelig fikk sitt store gjennombrudd med albumet Be The Cowboy i 2018, fant hun året etter ut at hun måtte roe ned og ta en lengre pause fra rampelyset. Men nå er hun tilbake med denne fine nye låta, så får vi se om det betyr at et nytt album også er på trappene.

Deafheaven – «In Blur»

På deres nye album har Deafheaven overraskende stort sett lagt fra seg black metal-elementene som gjorde bandets sound så unikt. Igjen står nå kun den flytende drømmepopen, men når resultatet blir såpass bra som singlen «In Blur,» er det vanskelig å klage.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips om lokal radioreklame.