Radio Metro

Radio Metro

Her kan du kjøre promotions og konkurranser, sponse været, trafikken og alle våre forskjellige programflater (som f.eks morgensendingen, ettermiddagssendingen etc.). Nå ut til lyttere over hele Østlandet, eller bare velge en enkelt reklamesone som f.eks Romerike. Har du et produkt, en kampanje, et event eller annen informasjon du ønsker å få ut til mennesker på Østlandet? Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi en kampanje som passer deg og ditt budsjett.

Radio Metro

Tittel:

Beskrivelse:

Vi startet opp i Oslo og Akershus i 2009. Senere har vi utvidet og du finner oss nå blant annet i Oslo, Romerike, Follo, Østfold, Mjøsbyene, Ringerike og Drammensområdet. Les mer om våre forskjellige reklamesoner her.

Radio Metro spiller god og variert musikk fra 70-tallet og frem til i dag.  Her kan du høre nyheter, væroppdateringer og trafikk der du bor, i tillegg til masse trivelig underholdning og godt humør!

  • Antall lyttere i uken: 125 000
  • Hovedmålgruppe: 30-60 år
  • Kvinner/Menn: 55/45
  • Lyttertid i uken: 4 timer og 30 minutter.

Radio Metro kan høres både på FM, DAB og nettradio.

Radio Metro fortsetter på FM i mange år til, og lyttertallene våre peker begeistret oppover og etter hvert som de store, nasjonale kanalene går over til DAB.

Vil du vite mer om hva en reklamekampanje, promotion eller et sponsorat koster på Radio Metro?

Ta kontakt ved å bruke kontaktskjemaet på denne siden, eller ring 21 55 59 10 så hjelper vi deg videre.

This is custom heading element

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.

Våre radiokanaler

Kontakt oss

Gi oss ris eller ros ved å sende en e-post til info@radiorox.no

Har du ikke e-post eller foretrekker å ta ting per telefon? Ring oss på: 21 55 59 10

Om Radio Rox

Du kan høre Radio Rox i Stor-Oslo på DAB og nett. Bor du i andre deler av Norge eller verden kan du strømme oss på radiorox.no eller tunein.com.

Personvernavtale

© 2022 Radio Rox. All rights reserved.